Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2018
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2018.06.30. 22:10
2018.06.30. 21:32
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nostradamus Összes Jóslata
Nostradamus jóslatai 1994-3797 között1994 A szláv befolyás mértéke erõsen csökken és Németországból kivonják az orosz erõket (Meissent és Lücbeket nevezi meg, mint olyan megszállt városokat, amelyeket a szláv erõk elhagynak. nem teljes telitalálat, de nem rossz.)

1995 új pápát választ a római katolikus egyház.

1996 Kiteljesedik egy újabb közel-keleti háború, amelynek lényege az arab bosszúállás a Nyugaton az 1991-ben elszenvedett vereségért.

1997 A két szuperhatalom együttesen indít expedíciót a Holdra. Ez a vállalkozás nagyon sikeres lesz.

1998 újabb "Csernobil". Ezúttal a Lyoni atomreaktor egyik blokkjában történik majd igen komoly baleset. Nyugat-Európát a baleset sokkal erõteljesebben fogja sújtani, mint tette ezt a csernobili katasztrófa.

1999 Hüha! Összeomlik a demokratzációs folyamat Oroszországban. Vegyi háború tombol a Közel-Keleten, és lehetséges, hogy a két esemény között igen erõs az összefüggés. Az orosz helyzet visszafordul a totális diktatúra irányába. Véget ér a világban az enyhülési politika is.

2000 Lesz az az év, amikorra az Egyesült Államok a világban vitathatatlanul hiperhatalommá válik. Oroszország pedig még mindig a belsõ bajaival vívódik.

2001 új szuper repülõgépek jelennek meg az égen, és sok millió gazdasági menekült lepi el a fejlett országokat.

2002 Az oroszok kezdenek felülkerekedni a különbözõ bajaikon, és újból megkezdik a nagyobb szabású ûrrepüléseket. Szóba kerül egy Mars-expedíció is.

2004 Az Oroszok a Marsra küldenek embereket, de az expedíció minden tagja, kivéve a kapitányt, elpusztul. 2011-ben újabb expedíció megy a Marsra, ahol a kapitányt hétévi szörnyû magány után felveszik és visszahozzák a földre, ahol közben már jócskán pusztított a háború. Ezt követõen már csak 2039-ben lesz ismét egy Mars expedíció, de ex kudarcot fog vallani.

2003 Bizonyos okokból elmarad öt felderítõ mûholdpályára állítása és ennek következtében megbillen a katonai egyensúly és a harmadik világháború elsõ, kezdeti szakaszába lép.

2005 Az elsõ ember a Mars talajára lép. Sajnos az expedíciót különbözõ technikai bonyodalmak is emlékezetessé teszik.

2006 Az arab nemzetek valamiféle új, minden eddiginél borzalmasabb fegyvert fejlesztenek ki és egy hatalmas, ezer évig is fennálló, egységes arab birodalom megteremtésérõl álmodoznak. A korábbi birodalmak szégyenteljes bukásából - úgylátszik - nem tanultak semmit.

2008 Az indiai szubkontinensen elmérgesedik a viszony a hinduk és a muzulmánok között. Négy államfõ ellen követnek el a térségben merényletet. Közvetve ez a feszültség is hozzájárul a harmadik világháború kitöréséhez.

2009 Az új fegyverek már tizenegy állam birtokába kerülnek és ez lehetetlenné teszi a világháború kiteljesedését.

2010 A háború pokla mégis rázúdul a világra. A fõ hangsúly a vegyi fegyverek bevetésén lesz. A háború 2010 novemberétõl egészen 2014 októberéig fog tartani. A világháború két szakaszban zajlik majd le: az elsõben hagyományos fegyverekkel indul, majd atomfegyverek használatával teljesedik ki, a másodikban a prímet a már említett vegyi fegyverek viszik.

2014 A háború utáni élet meglehetõsen borzalmas lesz. Az emberek, akik egyáltalán túlélték, tele lesznek iszonyatos bõrbajokkal. Az út a háború végéhez egy borzalmas atompoklon át vezet, mert a nagyhatalmak 2011-ben bevetik egymás ellen az atomrakétákat is, Európa totál kikészül. Æm ez még nem elég a Közel-Keletieknek, és az arabok megindulnak Európa ellen iszonyatos vegyi fegyverek bevetésével tizedelve az amúgy is tönkretett európai lakosságot.

2016 Eddigre már lezajlottak a harmadik világháború utózengései is. Európa romokban hever. Növényzete, állatvilága csaknem teljesen elpusztult. Még tíz évig eltart, amíg Európa lassan-lassan ismét lakható lesz. A két szuperhatalom helyzete sem sokkal jobb.

2018 Mivel a két szuperhatalom és Európa lényegében elpusztult, Kína válik a világ urává. És bár a Föld egy része lakhatatlanná vált, a világ területeit a különbözõ hatalmak újra felosztják egymás között. Kína rendkívüli katonai erõt épít ki a levegõben. új pápát választanak, ez igen rossz kihatással lesz Rómára.

2023 A világgazdaság kezd a háború után lassan magához térni. úgy tûnik, mintha a világ tökéje egyetlen kézben összpontosul.

2024 Kína hatalmas ûrapparátust fejleszt ki és egymás után állítja Föld körüli pályára a felderítõ mûholdakat, mert tart egy japán támadástól. (Amerikától Oroszországtól, valamint Európától már nem kell tartania, mert ezek lényegében elpusztultak.) A háború után lefékezõdik az üvegházhatás kifejlõdése, sõt visszafelé tartanak a folyamatok, és például Franciaország és Itália között már levonul a korábbi áradás és ismét közlekedhet egymás között a két ország népessége -már ami megmaradt belõlük-.

2025 Európa lényegében még mindig lakhatatlan.

2026 Borzalmas bõrrák járvány sújtja a világot.

2028 új energia forrásokat fedez fel az emberiség. Ezek akusztikai jellegûek. Késõbb akusztikai fegyvereket is kifejlesztenek. Valószínûleg képesek lesznek az emberek a történelemben elõször az éhezést kiküszöbölni. Emberes ûrutazást hajtanak végre a Vénuszra.

2029 - Végre - úgylátszik - sikerül megoldani a fúziós reaktor létrehozását, megjelenik a Földön a tiszta energia.

2031 A háború következtében Izrael tökéletesen tönkremegy. A megmaradt zsidók úgy döntenek, hogy elhagyják palesztinát, és valószínûleg Észak-német vagy skandináv területen telepszenek le.

2033 Az óriási vegyi szennyezések miatt elolvadnak a jégsapkák.

2038 új pápát választanak. Bár ezt a pápát az emberek nagyon szeretik, mégis csak rövid ideig marad hivatalban. Nem tiszta, hogy megölik-e, vagy valami más történik vele. Ebben az évben kezdenek üzemelni az ultrahang fegyverek és a szuperradarok új, támadó válfajai.

2045 óriási áttörés az orvostudományban! Természetes szerveket növesztenek klónozással, nincs többé csonka ember.

2050 Egy új világfõváros jön létre hatalmas felhõkarcolókkal

2056 Amerika kiheveri a háború pusztításait, és újból mint szuperhatalom jelentkezik a színen. új tudományos felfedezések történnek, kiteljesedik fizikai világképünk, és valószínûleg megalkotják azt az új meghajtási eljárást, amely lehetõvé teszi a hipertérben való közlekedést. Ezzel tulajdonképpen az emberiség le is küzdött a tér és idõ által alkotott korlátokat, és megnyílik elõtte a nagy távolságú ûrutazások lehetõsége.

2057 Megjelenik az atommeghajtású ûrrakéta.

2059 Az akkori öt ûrutazó nemzet közös expedíciót szervez a világûrbe. Magas rangú tudósok is vannak az ûrutasok között.

2060 Az arabok meghódítják Franciaország déli részét. E provincia fõvárosa Nizza lesz.

2061 Az iszlám elõretör. Magyarországot is meghódítják az arabok. Közben Kína egyre inkább nagyhatalmi szerephez jut, és bele is avatkozik a világban zajló folyamatokba.

2066 Az amarikaiak megelégelik az arabok erõszakos hódításait, és elhatározzák, hogy egy újonnan kifejlesztett klímafegyvert vetnek be ellenük, ám a bevetés során valami hiba keletkezik, és z egész Földre beköszönt egy szép kis jégkorszak.

2068 Tízévi utazás után új bolygórendszert fedeznek fel. Ezek egyik bolygóján hátramarad száz résztvevõ, akik ott új terepet hoznak létre. A többiek visszatérnek a Földre. új, nagy tudományos felfedezések kora következik.

2069 Egy földön kívüli civilizáció romjait fedezik fel az ûrkutatók de nem tudjuk, hol. Olyan új technológiákkal találkozni az emberiség, amelyek számára mindaddig ismeretlenek voltak.

2076 Megvalósul a kommunisták régi álma: létrejön egy osztályok nélküli társadalom közös világvezetés alatt.

2083 A Dél-Európát megszállva tartó arabok betiltják a tudomány mûvelését, és ezért az ottani tudósok Európa északi részébe menekülnek, ahol ennek következtében hatalmas tudományos fellendülés következik be. Az arabok gyarmatain csak az iszlám tanait lehet terjeszteni, egyfajta iszlám inkvizíció veszi kezdetét.

2087 Az az év a részleges erõszak éve Európában. Az egyesített európai erõk megkísérlik az arabokat kiszorítani Itáliából, de kísérletük nem sikerül.

2088 Döbbenetes megbetegedés Üti fel a fejét a világon: az emberek szinte másodpercek alatt megöregszenek.

2097 A szörnyû járvány következtében fellendül a geriátriai (öregedést tanulmányozó) kutatások, és a kutatóknak ebben az évben sikerül megtalálni az öregedést okozó génszekvenciát. Amit már régen sejtettek, az öregedés nem más, mint egyfajta genetikai "megbetegedés". Ezt megbetegedést most sikerül gyógyítani: vagyis az öregedést visszafordítani, illetve megakadályozni.

2093 Nagy sietve ûrexpedíciót szerveznek, mert az új kolóniát valamiféle baj érte. talán meteorit csapódott be. Segítségére sietnek.

2104 Kozmikus Tanács létesül. Addigra ugyanis az ember jócskán elterjed a Galaxisban. E tanácsnak az a feladata, hogy az anyabolygó és a kolóniák közötti vitákat békés úton rendezze.

2109 Rómát korábban a muzulmán erõk a földel tették egyenlõvé, kincseit azonban már jó elõre sikerült biztonságba helyezni. Ezek most elökerülnek rejtekeikbõl, és kiárusítják õket.

2111 új orvosi felfedezés következtében az idegpályákat sikerül közvetlenül gépekhez kapcsolni, és így ember-gép robotrendszereket létrehozni.

2130 Nostradamus szerint egy földön kívüli megtanítja az embereket a tengerekben civilizáltan élni és a vízben oldott ásványi anyagokat gazdaságosan kinyerni. Az emberek elözönlik a tengereket és a vizek kizsákmányolása következtében nagyarányú halpusztulás kezdõdik.

2149 Ennél az évnél említi Nostradamus elõször, hogy a világ végtér. Itt egy hatalmas meteorit becsapódására céloz, és az évet 3070-re teszi.

2180 Már akkora a levegõszennyezés, hogy a tudománynak körülbelül 700 évre lenne szüksége ahhoz, hogy az atmoszférát a szennyezõdésektõl megtisztítsa. Az emberek keményen hozzálátnak a feladatelvégzéséhez, és ezúttal politikai nézeteltéréseiket is félreteszik.

2183 A Marson létesített telepek lakosai önálló atomütõerõt hoznak létre, és követelik a Földtõl való függetlenséget.

2197 Különbözõ nehézségek -így az intelligens állatok lázadása- miatt csaknem teljesen leáll az ûrprogram fejlesztése.

2201 A Napban zajló magfúziós folyamatok lényegesen lelassulnak, és ezért a Földön kezdetét veszi a klíma összeomlása.

2202 Valamilyen nagyobbfajta tudományos vállalkozásra készül az emberiség, de bizonyos tudósok a vezetõket tájékoztatják eme tervezet szörnyû kockázatairól, és így a terv megvalósításától elállnak.

2212 A reinkarnáció tana általánosan elfogadottá válik.

2221 Ama kutatások következtében, amelyeket az emberiség földön kívüli civilizációk felfedezésére folytat, valami iszonyatos, borzalmas dolog fog történni.

2242 Keresztény csapatok támadnak Iránra, a muzulmán hit fellegvárára, és teljesen megsemmisítik.

2250 Megkötik az iszlám és a kereszténység közötti elsõ igazi békeszerzõdést, és ezzel a két tábor közötti háború végtér.

2256 Egy világûrbeli expedícióról visszatérõ legényég egy, a Földön addig ismeretlen kórokozót hurcol be a bolygóra. Mivel az emberi immunrendszer ennek kivédésére nincs felkészülve, olyan borzalmas járvány tör ki, amely minden megelõzõt együttvéve is felülmúl pusztítóeröben.

2279 Sikerül a fekete lyukakban tárolt óriási energiák megcsapolása és így az emberiség korlátlan energiához jut.

2288 A feketelyukak energiájának a felhasználásával az emberiség valóra válthatja az idõutazást. Talán ezen utazással függ össze az, hogy Notradamus szerint az emberek intelligens földön kívüliekkel jönnek össze, akiktõl fantasztikusan sokat tanulnak.

2290 Abbahagyják az intelligens állatok elõállítását és az ûrutazásokban való alkalmazását. A robotemberek korszaka is lejár.

2291 A Nap egyre lagymatagabban süt. A tudósok aggódnak, és megkísérlik a Napot nagyobb teljesítményre ösztökélni.

2292 A nap egyre nagyobb bajban van. óriási napkitörésekben iszonyú tömegû anyag zúdul ki a Naprendszerbe, aminek következtében az egész rendszer gravitációs egyensúlya vészesen meginog.

2296 Olyan erõsek a napkitörések, hogy már a földi éjszakák is világosak.

2297 A gravitációs viszonyok megbolydulása következtében egyre-másra zuhannak le az ûrállomások és mûholdak.

2301-2369 Között (errõl a korszakról csak keveset és pontatlanul lehet kikövetkeztetni Nostradamus próféciáiból)

2302 Az ember megfejti a Teremtés talányát és megérti, mint jöhet létre élõ az élettelenbõl.

2354 Egy hatalmas mesterséges napot építenek az emberek, amely feleslegessé teszi a közvilágítást, de valamit elszúrnak, és az óriási hõ- és fényforrás terjedelmes földsávokat kiéget.

2384 Az ember megismeri a halhatatlanságot, még durva eszközökkel sem lehet elpusztítani. A betegség vagy a tûz sem fog rajta.

2388 óriási, kivédhetetlen támadás indul a Marson létesített gyarmatok ellen.

2398 Ismét a háború lesz a legmagasabb rendû emberi ideál.

2404 Az iszlám elõretör Itáliában. Egy ûrhajó olyan leletekre bukkan, amelyekbõl megfejthetõ az emberiség elõtörténete.

2410 A halhatatlanságot megismerõ emberiség kénytelen durva születésszabályozási eszközökhöz nyúlni, és aki a nemzési és születési tilalmat megszegi, azt igen keményen megbüntetik.

2415 A Szíriusz tájékáról egy megfigyelõszonda érkezik a Föld közelébe. Az a szonda nemcsak megfigyelésre alkalmas, hanem arra is, hogy a rajta elhelyezett eszközök segítségével a földön kívüliek képesek legyenek bolygónk majdani lakóit akaratuknak és szándékuknak megfelelõen befolyásolni.

2417 A súlyos környezeti problémák miatt az emberek mesterséges környezetet kezdenek kialakítani maguknak.

2425 Az emberiség egy része föld alatt él. Az ember lelke képes lesz közvetlenül érintkezésbe kerülni Istennel, a tisztátalanok elpusztulnak.

2471 A galaxis közepén egy fekete lyuk van, állítja Nostradamus. Ezt ismeri meg közelebbrõl az ember.

2480 Két mesterséges nap ragyog az égen. Hibás irányítás miatt összeütköznek.

2485 Az egyik meghibásodott nap a Földet állandó alkonyi derengésbe borítja. Ez lenne talán az Istenek alkonya?

És végül a vég ...

3005 Tíz borzasztó fegyverekkel felszerelt ûrhajó megtámadja a Marson lévõ gyarmatokat. A Mars a szörnyû fegyverek tüzében darabokra esik szét. Ez a körülmény felborítja a Naprendszer gravitációs egyensúlyát. Ennek következményei nem azonnal mutatkoznak, hanem hosszabb távon és különbözõ éppen. Egy üstökös megzavarodott gravitáció miatt letér pályájáról, és nekiütközik a Földnek. A tudósok mindent elkövetnek, hogy az üstököst elirányítsák, de ez nem sikerül nekik. Miközben a kométa a Föld felé zuhan, kitépi a Hold egy részét a helyébõl. hatalmas kõzuhatag zúdul ennek következtében bolygónkra. A szerencsétlenség elpusztítja a földi atmoszféra jó részét. A Föld körül kialakul egy por- és törmelékgyûrû, amely lehetetlenné teszi az ûrhajózást. A vékony megmaradt légkör igen gyorsan átmelegszik, és ennek következtében a földön mindenfajta élet kipusztul. Ekkor az emberek 3797-et írnak majd.

A Naprendszer egészének sem sokkal szebb a sorsa. A megbolydult gravitáció miatt a Merkúr a Napba zuhan. Ennek következtében iszonyatos napkitörések következnek, amelyek évszázadokig is eltartanak. Ez már nem egyéb, mint a nap végvonaglása. Az összeomló Naprendszerben azonban -egy erõteljes kitörés hatására- új "Nap" keletkezik, ugyanis begyullad a Jupiter, és mint új, fényes nap felragyog az égbolton.

Lehet, hogy majd kezdõdik minden elölrõl?

 

 
Életem legjobb napja
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG