Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2018
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2018.06.30. 22:10
2018.06.30. 21:32
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Baljóslatú Kívánságok

Az emberek mindig is tartottak az átkoktól. Úgy tűnik, nem is alaptalanul, hiszen ragály, szeretteik elvesztése és halál is gyakran köszöntött az ilyen baljóslatú kívánságok áldozataira.

Az átok pusztító vagy gonosz kívánság, a rosszakarók, sámánok, varázslók és papok szokása, fegyverzetének része. Amikor megátkozunk valakit, szabadjára engedjük felgyülemlett haragunkat, és a legtöbb pszichológus azt mondaná, hogy a rituális átkok sem tesznek mást – kivéve, hogy a megátkozott számol azzal, hogy az átok valóra válik. Kutatások szerint az átok akár halált is okozhat, mivel a teljes tehetetlenség érzetét kelti. A kutatók valóban megdöbbentő hasonlóságot tapasztaltak egy általánosan halálosnak tűnő fertőzéstől való félelemtől haldokló nyugati ember és egy boszorkány átkától haldokló primitív ember között.

Egy másik magyarázatban szerepel az ún. magnetofon-elmélet – vagyis az, hogy egy gondolat beleivódhat egy tárgyba vagy egy személybe, sőt, még át is lehet vinni másokba. Ha ez a gondolat rosszindulatú, akkor a hatása is az. Számos olyan eset van, amelynek áldozatai szkeptikusak voltak a természetfeletti „hókusz-pókuszokkal” kapcsolatban, de ez nem segített abban, hogy megmeneküljenek a káros következményektől.
Robert Heinl esete – a megátkozott könyv

Egy nyugalmazott ezredes 1958-1963-ig Haitin szolgált, felesége pedig a voodoo hagyományokat tanulmányozta. Később az Egyesült Államokban, Vérrel írva címmel írtak egy könyvet Haiti történelméről, amely nyíltan kritizálta az akkori uralkodó uralkodását. Később egy haiti menekültek által kiadott újságból megtudták, hogy az uralkodó 1971-ben bekövetkezett halála után özvegye megátkozta a könyvet.

Először a Heinl házaspár el volt ragadtatva, hogy könyvük annyira jól sikerült, hogy érdemes megátkozni, de aztán vidámságuk hamarosan félelembe csapott át. Először a kézirat elveszett, még mielőtt eljutott volna a kiadóhoz, majd négy hónappal később egy olyan szobában került elő, amit a kiadó soha nem használt, és évek óta lezárva állt. Közben a házaspár egy újabb másolatot készített a kéziratról, és elküldték lefűzni, beköttetni, de a műveletet végző gép le is robbant. Ezután egy riporter, aki interjút akart készíteni a szerzőkkel, heveny vakbélgyulladást kapott. Majd az ezredes lába sérült meg, amikor beszéde közben leszakadt egy emelvény. Később csúnyán megharapta őt egy kutya, miközben hazafelé tartott.

És a balesetek folytatódtak, közülük kettőben szerepelt a 22-es szám is, amelyet a néhai uralkodó mágikus erejű számnak tartott. Végül 1979. május 5.-én a Heinl házaspár a Haititől keletre lévő St. Barthélémy szigeten nyaralt, amikor az ezredes halálos szívrohamot kapott. Özvegye szerint minél közelebb voltak Haitihez, annál erősebb volt a varázslat.
A fényrúd

A világ jelentősebb vallásainak papjai még ma is szórnak szertartásos átkokat. Például egyszer egy rabbi - egy ortodox zsidó szekta vezetője - azzal fenyegetett meg egy izraeli archeológust, hogy megidézi ellene a „Fényrudat”, ha továbbra is ki akarja ásni Dávid bibliai városát. A rabbi szerint ugyanis ez nem jelentene mást, mint egy középkori zsidó temetkezési hely megszentségtelenítését. Az archeológusok ugyanakkor tagadták a temető létezését.

A Fényrúd szertartásában szerepel a kabbalista írásokon alapuló szöveg felolvasása. A résztvevők fekete gyertyákat gyújtanak, kos szarvából készült tülköt fújnak meg, és a megátkozott ember anyjának nevét kántálják.
Isten haragja és ítélete

Az anglikán egyházban is előfordultak olyan esetek, amikor templom tolvajokat átkoztak meg. Az 1870-es évek óta csak Gloucestershireben két lelkész is lefolytatta az isteni bosszú szertartását. A szertartásban 12 átok szerepel, de lehet több is. Először az 1662-es Közös Imák Könyvében jelent meg, de az 1928-as átdolgozott kiadásban az „átok” szót felváltotta az kifejezés. Hagyományosan az egyház ellenségei ellen alkalmazták a nagyböjt első napján vagy bármikor, amikor egy templomot megszentségtelenítettek. Alkalmanként a keresztény átkok is éppen olyan hatásosnak tűnnek, mint a boszorkányok átkai: azok a régi apátságok, amelyeket VIII. Henrik vett el a szerzetesektől a kolostorok feloszlatásakor a 16. században, gyakran generációkon át rémítgették új tulajdonosaikat a dühös szerzetesek gonosz átkaival.

A kövek szíve

A világszerte elterjedt ősi hiedelem szerint semmi jó nem származik régi kövek vagy eltemetett kincsek megzavarásából: a világ minden táján találkozhatunk ilyen történetekkel és ez a téma tovább él a múmiák átkairól szóló történetekben is. Néhány kutató hisz abban, hogy ezek a mélyről jövő és elterjedt hiedelmek valós hatást is kifejthetnek: mítoszokat kelthetnek életre, és meg is erősíthetik őket.

A skóciai Aberdeenshire-ben található Syrie-kastély is egy átok sújtotta hely. A közeli folyóban van egy kőcsoport, amelyet „Zokogó Kövek” néven ismernek, és amelynek egyik darabja hiányzik. A hiedelem szerint addig nem lesz Syrie-nek örököse, amíg a hiányzó kő elő nem kerül.

1944-ben, amikor a kéttonnás „Boszorkány sziklát” arrébb rakták az angliai Essexben lévő Scrapfaggot Greennél lévő kereszteződésnél, hogy kiszélesítsék az úttestet, különös dolgok történtek. Egy hatalmas szikladarabot találtak a helyi söröző előtt, csirkéket találtak a nyúlketrecekben, a nyulak pedig az udvarban szaladgáltak, a templomharang összevissza kongott, 30 döglött birkát és két lovat találtak az egyik földön, egy épületállványzat póznái pedig úgy inogtak, mint a gyufaszálak. A sziklát visszarakták a helyére, és annak rendje, módja szerint visszatért a nyugalom is.
A gyűlölet sziklái

Az újvilágban is megtalálhatók azok az átkok, amelyek szent kövek elmozdítása miatt következnek be. 1977 nyarán egy férfi a feleségével és négy gyermekével ellátogatott a hawaii Mauna Loa vulkánhoz. Gyűjtögettek néhány követ a vulkánról, a helybéliek azon figyelmeztetése ellenére, hogy ezzel feldühítik Pelét, a vulkánistennőt, aki hagyományosan megjelenik, hogy figyelmeztessen a hamarosan bekövetkező kitörésre. Röviddel azután, hogy a család hazatért, a vulkán kitört és Pele minden bizonnyal nagyon dühös lehetett, mert néhány hónap leforgása a családból az egyik fiú vakbélgyulladást kapott, megműtötték a térdét és eltörte a csuklóját. Testvére kificamította a bokáját és eltörte a karját, a harmadik fiú elkapott egy szemgyulladást és szemüveget kell hordania. Húguknak kitört két elülső foga, amikor elesett. 1978 júliusában a család elküldte a köveket egyik barátjuknak Hawaiira és megkérték, hogy tegye vissza a helyükre. De a szerencsétlenségek csak folytatódtak. Később az egyik fiú megvallotta, hogy nála még van három kő. Visszaküldték azt is –és megszűntek a bajok.

Az átok megfogant.

Az egész családra ható átok olyan régi, mint maga a civilizáció. Az ókori görögök szilárdan hittek az átok hatásosságában, amelynek legismertebbje Atreusz házát sújtotta. Atreusz saját kezűleg ölte meg Hermész isten fiát egy szerelmi vetélkedés során. Emiatt az istenség megátkozta a gyilkost és egész háza népét. Atreusz véletlenül megölte saját fiát, másik fiát, a hős Agamemnont pedig felesége szeretője ölte meg, az asszonnyal pedig saját fia végzett.

Nagy-Britanniában néhány arisztokrata családról azt tartják, hogy családi átok sújtja őket. A 18. században egy gróf elhordatott egy temetőt, hogy annak helyére építhesse kastélyát. A hagyomány szerint az egyik hölgy, akinek sírját megzavarták, megátkozta a családot azzal, hogy ezen ágából még két gróf sem születhet. Az átok megfogant.
 

 
Életem legjobb napja
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG