Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2017
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma


Cím: Understanding Maya (ANGOL)
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
2016.08.23. 21:08
2016.08.20. 21:06
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szellemek a Tengeralattjárón

1918 egyik dermesztően hideg januári napján az UB65 német tengeralattjáró szelte a vizet a La Manche csatornában. 15 mérföldnyire járt Portland Billtől. Leszállt az éj, a tenger háborgott. Az őr döbbenten ráncolta homlokát. A hídról két tisztet pillantott meg, akik alatta álltak.

Egyáltalán hogy kerültek oda?

A parancsnoki torony összes fedélzeti nyílása zárva volt. Már azon volt, hogy figyelmezteti őket, hogy micsoda veszélyben vannak, mikor a két férfi megfordult, és felnézett a hídra. Az őr az egyre sűrűbb sötétség ellenére is felismerte az arcukat, és az ereiben megfagyott a vér. Az egyik a korábbi másodtiszt volt, a másik pedig a hajóorvos. A tengeralattjáró első útja során haltak meg egy robbanás következtében. Testüket a wilhelmshaveni katonai temetőben helyezték örök nyugalomra. Az őr képtelen volt megszólalni. Mikor végre sikerült, azt kezdte üvöltözni, hogy szellemeket látott, mire a kapitány odasietett hozzá, és ekkor ő is megpillantotta a torony felé fordult két egykori bajtársát. Néhány másodperccel később a két alak kámforrá vált.
A túlvilág hírnökei

Nem ez volt az első alkalom, hogy fantomok jelentek meg az UB65 fedélzetén, és halálra rémítették a szolgálatot teljesítőket. A matrózok már kezdtek úgy tekinteni rájuk, mint a biztos pusztulás túlvilági hírnökeire. Az első baljós események már egy héttel a tengeralattjáró építésének megkezdése után megtörténtek. Amikor az egyik T gerendát emelték a helyére, a súlyos tömb kicsúszott a láncok közül, és rázuhant egy munkásra, aki azonnal meghalt. Egy másik, a gerenda alá szorult embert, csak egy órányi erőfeszítés árán lehetett kiszabadítani, és nem sokkal később, nagy fájdalmak közepette, ő is életét vesztette. A kísértetüket több, az épülő tengeralattjáróra éjszaka vigyázó őrszem is látta a haláluk színhelyén.

Az UB65 elkészülte előtt még egy baleset következett be, ezúttal a gépteremben. Három ember gázmérgezést kapott, és meghaltak, mielőtt kimenthették volna őket. Mikor a tengeralattjáró már szolgálatot teljesített, a gépteremből a matrózok szerint többször is kísérteties nyögések hallatszottak éjszakánként. A tengeralattjárót akkor érte a legnagyobb csapás, amikor első útjáról elindult hazafelé. Miközben torpedókat pakolta fel rá, az egyik gyújtófej felrobbant, és a szörnyű detonáció során a másodtiszt és a hajóorvos életüket vesztették, többen pedig súlyosan megsérültek. A tiszteket a szokásos pompával és méltó módon temették el, az UB65 pedig a javító dokkba került.

Néhány héttel később, nem sokkal a hajó újbóli vízre bocsátása előtt a legénység egyik tagja berontott a tiszti étkezdébe, és a rémülettől falfehéren azt kiabálta, hogy a halott tiszte a fedélzeten vannak! A kapitány rögtön meggyanúsította a fickót, hogy biztosan alaposan felöntött a garatra, de a közlegény esküdözött, hogy rajta kívül egy másik matróz is végignézte, ahogy a nemrég elhunyt másodtiszt és a hajóorvos a feljárón sétálgattak.
A kapitány ezután a tisztjeivel együtt a fedélzetre rohant, ahol a már említett második matrózt a torony mellett találták, a rettenettől összekuporodva. Alig hallható hangon azt suttogta, hogy a halott tisztek a fedélzetre jöttek, a hajó orra felé tartottak, majd ott karba tett kézzel megálltak, aztán néhány másodperc múlva eltűntek.

A hajó parancsnoka tisztában volt azzal, hogy az incidens milyen hatással lehet a legénységére, ezért az egész ügyet rögtön otromba tréfának nyilvánította. Ezt azonban senki sem akarta elhinni. Ekkor már mindenki tudta, hogy a tengeralattjárón kísértetek járnak. Az össze eddig felsorolt közül a másodtiszt bizonyult a „legkitartóbb” hazajáró léleknek. Az UB65 minden bevetésénél feltűnt az alakja.

A parancsnokságon végül úgy döntöttek, hogy ennek az abszurd helyzetnek egyszer és mindenkorra véget kell vetni, és egy tapasztalt, rangidős parancsnokot küldtek az UB65-re, hogy vizsgálja ki az esetet. Miután minden vallomást végighallgatott, azok olyan mély benyomást tettek rá, hogy kénytelen volt beismerni, hogy a legénység minden olyan tagja, aki az áthelyezését kérelmezte, teljesen helyesen járt el. A kérelmeket hivatalosan sohasem fogadták el, de a kényes helyzetre való tekintettel mégis áthelyeztek mindenkit, aki ezt akarta.

Az UB65-öt egy időre kivonták a szolgálatból, és a belga Bruges egyik dokkjába vontatták. Titokban a fedélzetére hívtak egy ismert lutheránus lelkipásztort, hogy ördögűzési szertartást végezzen a hajón! A következő vízre bocsátáskor a tengeralattjáró új legénységet és kapitányt kapott. Ez a frissen kinevezett parancsnok nem hitt semmiféle ostoba babonában, és megfenyegette a legénységet, hogy aki szóba meri hozni a korábbi kísértethistóriákat, az súlyos büntetésben részesül. Különös módon az UB65 baj nélkül teljesítette két soron következő szolgálati útját, ám amikor a hitetlen kapitányt hirtelen átvezényelték egy másik hajóra, a szellemek visszatértek! Újból fura hangok hallatszottak a gépházban, a halott munkásokat is látták pár alkalommal, valamint egy ismeretlen nő kísértete is feltűnt, akiről később kiderült, hogy nem más, mint a robbanásban elhalálozott hajóorvos özvegye, aki nem sokkal férje elhunyta után öngyilkosságot követett el.
A tengeralattjáró felrobban

1918 májusában, amikor a tengeralattjáró a La Manche csatornában, majd később a spanyol partok mentén cirkált, a másodtiszt szellemét három alkalommal is látták. Egy fiatal tiszt megesküdött rá, hogy egy ismeretlen tisztet pillantott meg, amikor az épp bement a torpedóraktárba, ám soha nem jött ki onnan. A kísértetet ezután még két ízben látták. A hajótüzér idegei felmondták a szolgálatot, és egyszer csak azt kezdte kiabálni, hogy a szellem nem akarja békén hagyni, folyton a nyomában van. Egy ideig így üvöltözött, majd a földre vetette magát, és soha többé nem épült fel a sokkból.
Az UB65 rémes történetének dacára is megúszta a háború utolsó hónapjaiban a tengeralattjárók közt végbement nagy pusztítást. Már július 10-e volt, amikor egy amerikai tengeralattjáró bemérte az épp a felszínen haladó hajót. Az ellenségnél felkészültek a támadásra, és már befogták az UB65-öt a célkeresztbe, amikor az még a tüzelés előtt felrobbant! A detonáció hihetetlen erejű volt a szemtanúk szerint. A füst felszálltával csak törmelék látszott az egykori monstrum helyén.

A történtekkel kapcsolatban több racionális magyarázat is napvilágot látott. Felvetették, hogy a tengeralattjáró talán frontálisan ütközött egy másik német hajóval, vagy esetleg a magáról az UB65-ről kilőtt torpedó okozta a robbanást. Az amerikai szemtanúk szerint azonban ezek a feltevések nem adnak magyarázatot a robbanás elképesztő és szokatlan erejére. Talán az a verzió álla a legközelebb az igazsághoz, mely szerint a torpedókilövő cső szája megsérült, és tüzeléskor a szerkezet felrobbant, melynek következtében a hajó a fedélzetén található össze torpedóval együtt a levegőbe repült. Az UB65-tel 34 ember veszett a tengerbe. A másodtiszt szellemét sokáig nem látták viszont, és a német haditengerészet babonásabb tagjai szerint azért tűnt el, mert bevégezte azt a véres munkát, amely miatt visszatért a túlvilágról. 2002-ben azonban újból feltűnt néhány alkalommal. Azon hajók fedélzetén ugyanis, amelyek áthaladnak az UB65 egykori tragédiájának pontján, többször is feltűnt egy ismeretlen tiszt, aki rendre kámforrá vált, mikor az utasok a kapitánynál érdeklődtek felőle…
 

 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok