Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2018
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2018.06.30. 22:10
2018.06.30. 21:32
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Amityville / A Gonosz Háza

1974 novemberében Ronald DeFeo és családja boldogan léptek be új otthonuk ajtaján, mely egy tágas, középosztálybeli ház volt Amityville városában. Két héttel később az egyik fiúgyermek, az akkor 24 éves Ronald kivételével mindannyian halottak voltak. Mi történhetett?

A családot agyonlőtték őket. A fiú azt állította, hogy családjával egy házba betörő csavargó végzett, ám a rendőrség kételkedett a vallomás valószerűségében, de azt is kizártnak tartották, hogy Ronald követte volna el a borzalmas tettet, mivel nem találtak a karján lőpornyomokat, illetve az igazságügyi orvos szakértő komoly, poszt-traumás sokkot állapított meg nála. Gyilkosoknál ez meglehetősen ritka jelenség… De akkor ki – vagy mi… – gyilkolta meg ezeket az embereket?

A rémálom folytatódik

Az amityville-i horror nem sokkal később folytatódott, egészen pontosan akkor, amikor 1975. december közepén az új tulajdonosok birtokukba vették az ingatlant. A Lutz család hamarosan szembesült a mélységesen gonosz természetfeletti erőkkel…

Már a legelső napokban is történtek megmagyarázhatatlan dolgok, amelyek azonnal jeges félelemmel töltötték el a család minden tagját. Néhány helyiségben iszonyatos bűzt lehetett érezni, amelyet sem szellőztetéssel, sem egyéb módszerekkel nem lehetett elűzni. Ez a szag a leginkább valamiféle oszlófélben levő tetem bűzére emlékeztetett, ám az alapos keresés sem hozott semmiféle eredményt, sehol nem találtak döglött rágcsálókat vagy egyéb szerves maradványokat. Úgy tűnt, ez a szag a levegőből jön, mintha maga a levegő rohadt volna meg… A fürdőszobában még érdekesebb jelenség zajlott. Előbb csak egy apró, barnás folt jelent meg a kád felett, amely aztán napról-napra nagyobb lett, és hamarosan egy mocsári anyagra nagyon hasonlító matéria elkezdte belepni a falakat. Az iszap eltávolíthatatlanak tűnt, hiába próbálkozott mindenféle módszerrel a háziasszony.

A családtagoknak részük volt úgymond személyre szabott jelenségekben is. George Lutz állandóan fázott, néha szabályosan didergett, még akkor is, ha közvetlenül a kandalló elé telepedett. Felesége testén iszonyatos kelések, fekélyszerű foltok jelentek meg, a gyerekek pedig gyakran halálra rémülten menekülve szüleik hálószobájába, mondván, hogy égővörös, izzó szemek figyelik őket. A szemeknek nem volt testük. Egy hét elteltével valóságos pokollá változott a család élete. George egyre mogorvább, depresszívebb, visszahúzódóbb lett. Elhagyta a napi tisztálkodást és borotválkozást, naphosszat a nappaliban ült, és meredt maga elé. Nagy ritkán szólt csak a feleségéhez és gyermekeihez, ekkor szinte halálra vált hangon közölte velük, hogy valami megszállta a testét és tudatát. Arra kérte őket, hogy hagyják itt, amíg nem késő, de a család erre nem volt hajlandó. George tiszta időszakai meglehetősen rövidek voltak, és hamar visszatért az egyre agresszívabb, fenyegető viselkedésű, a szeretteitől teljesen elidegenedett férfi. A gyerekek sem bírták az egyre erőteljesebben rájuk nehezedő – egyelőre – csendes horrort: Sokszor egyszerűen nem akartak belépni a házba, egy esetben George szinte őrjöngve parancsoltba be őket, és fogolyként kezelte a fiúkat.

Az egyik éjjel kellős közepén a férfi felébredt, és azt látta, hogy felesége az ágy felett lebeg. Teste szörnyű módon elváltozott, elmondása szerint olyan volt, mint egy ős öreg boszorkány. Ezt követően borzalmas, állandósuló hallucinációi voltak arról, hogy a családtagjai démonokká változtak, ehhez párosult az a kényszerképzet, hogy mindannyian ellene vannak, és el akarják tenni láb alól. A viszony tehát még a családtagok között is meglehetősen félelmetessé vált. George egyik tiszta pillanatában szinte sírva közölte, hogy úgy érzi, egy gonosz erő, valamiféle szellem szállta meg a testét, és biztos abban, hogy az előző család, DeFeo-ék végzetét is ez a lény okozta. A férj számára olyan nyilvánvaló volt mi történt az előző lakókkal, mintha azt valaki megmutatta volna neki. Ronald DeFeo pontosan ugyanazon esett át, mint most ő. A szellem megszállta a testét és elméjét, és rövid időn belül teljesen kitörölte a férfi személyiségét. Ezt követően már azt tett, amit akart, és meg is tette: Fogott egy vadászpuskát, majd az éjszaka közepén közvetlen közelről agyonlőtte a feleségét és egyik gyerekét, majd saját magát. Az ifjabb Ronald a hangokra felriadva kimenekült a házból, így maradhatott életben.

George biztos volt abban, hogy rájuk is ez a sors vár, és tudta, hogy a szellem hamarosan az ő személyiségét is teljes mértékben eltüntetheti. Könyörgött a feleségének, hogy azonnal távozzanak a házból. A nő rettenetesen megrémült, és pakolni kezdett, ám amikor az ajtó felé tartott a gyerekeivel, útjukat állta az a valami, ami egykor a férjük volt. A testlopó szellem ezúttal nem lőfegyvert vett magához, hanem egy konyhakést. Eljött az idő… A feleség és a gyermekek menekülőre fogták, és a csaknem egy órán át tartó üldözés végén valahogy sikerült kilökni George-t az egyik ablakon keresztül a ház kertjébe. Ekkor tért vissza a férj. Elméje teljesen kitisztult, és miután a család többi tagja is kimenekült a házból, már egyikőjük sem akart visszatérni oda.

Kísérteties átfedések

A hátborzongató sztori leglényegesebb elemei visszaköszönnek Stephen King 1977-ben megjelent Ragyogás című könyvében. Igaz, a szerző semmiféle utalást nem tesz arra, hogy horror története valós alapokon nyugszik, ám bizonyos motívumok egyértelművé teszik, hogy az Amityville-ben történtek inspirálhatták arra, hogy papírra vesse egyik legsikeresebb regényét. Nem dönthető el egyértelműen, hogy King egyszerűen lopott-e a valóságból, vagy tényleg csupán véletlenszerű egybeesésről van szó. Azonban a Ragyogás-ban is egy komoly lelki problémákkal küszködő férj tör családja életére, és ebben a történetben is egy elátkozott hely – egy szálloda – szellemei azok, amelyek a családfő elméjét hatalmukba kerítve követik el szörnyű gaztetteiket. King története tehát koránt sem eredeti – csupán a sztorit áthelyezte egy merőben másfajta környezetbe, és a maga mesteri módján újraírta azt.

Életben maradtak, ám soha nem tudták elfelejteni a szörnyű élményeket. A média hamarosan felkapta a sztorit, könyvek jelentek meg a történetről, és mozifilmet is forgattak az amityville-i horrorról. Ez a negatív reklám nem tett túl jót az ingatlannak eladás szempontjából, hiszen az épület az óta is elhagyatottan, üresen áll. Senki nem meri megvásárolni, és senki nem akarja kitenni magát az ott lakozó démoni erőknek.


Mozisiker lett a valóságos horror

Habár az Amityville-ben történtek valóságalapját sokan megkérdőjelezik – bizonyító erejű cáfolatokig azonban a mai napig nem jutott el senki –, a filmipar többször is nagy fantáziát látott Amerika legismertebb kísértettörténetében. Mi sem ékesebb példa erre, mint a megannyi mozifilm, amelyet 1979 óta leforgattak erről a témáról. A filmek szinte minden esetben pénzügyik sikernek számítottak – kivéve az 1982-ben leforgatott második részt, amelynek semmi köze nem volt a valóságban megtörtént eseményekhez –, és a közönség is érdeklődve várta az újabb és újabb feldolgozásokat. A legutóbbi, 2005-ben bemutatott változat során a készítők néhány jelenetet az eredeti helyszínen vettek fel, és elmondásuk szerint többször is részük volt megmagyarázhatatlan, félelmetes jelenségekben. Az egyik gyermekszereplő, sokszor látott áttetsző alakokat az emeleten, Andrew Douglas rendező pedig több esetben hallott ijesztő hangokat a bejárati ajtó környékén. A forgatást is többször meg kellett szakítani néhány órára, mert minden ok nélkül elment az áramszolgáltatás, esetleg felborult néhány állvány…
 

 
Életem legjobb napja
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG