Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2018
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2018.06.30. 22:10
2018.06.30. 21:32
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üzenet \\odaátról\\

Az ötvenes évek végén, a hatvanas évek elején nagy vihart kavartak azok a magnószalagok, melyek egyesek szerint megcáfolhatatlanul igazolják a halál utáni életet. A túlvilági üzeneteket tartalmazó magnószalagok kutatása Friedrich Jürgenson és Konstantin Raudive nevével forrt össze a köztudatban.

Madárdal és trombita

Jürgenson 1903-ban született Odesszában. 1943-ban Stockholmban telepedett le. A sokoldalú Jürgenson 1959. június 22-én madarak énekét vette fel hordozható magnójával egy Stockholm melletti erdőben. Nem akart hinni a fülének, amikor meghallgatta a felvételt. A szalag elején trombita harsant, aztán fúvószenekar játszott, végül pedig egy ismeretlen hang norvégül beszélt az énekesmadarakról. Jürgenson először azt hitte, hogy elromlott a magnója, majd, hogy valaki talán rádiózott a közelben és a magnó valami műsort vett fel. De egy műszerész kétséget kizáróan megállapította, hogy a magnó jó. Jürgenson átböngészte a svéd rádió és a szomszédos országok rádióállomásainak a műsorait, ezek az adók nem sugároztak fúvószenét és az énekesmadarak életét ismertető előadást sem abban az időben. Egy hónap múlva Jürgenson rádióműsort készített Anasztaszija hercegnőről. Mikor lejátszotta a felvételt, döbbenten észlelte, hogy a szalagon valaki németül beszélt Oroszországról, keresztnevén szólította őt, majd a következő üzenetet adta át neki: „Figyelnek téged! Minden este keresd az igazságot!" Jürgenson megszívlelte a tanácsot, de fáradozását hónapokig nem kísérte siker. A szalagokon csak sustorgás hallatszott.


A halott anya hangja

1959 őszén fel akart hagyni a rejtélyes hangok vadászásával, mert hallucinációk kínozták. Ismerőseinek megvallotta, hogy sokszor az esőcseppek kopogása vagy egy papír zizegése közben egy ismeretlen hang arra kéri, hogy ne szakítsa meg velük a kapcsolatot. Bizonyos idő múlva ismét bekapcsolta a magnóját, de csak összefüggéstelen üzeneteket kapott. Amint egyszer ki akarta kapcsolni a magnóját, a fülkagylóban megszólalt egy hang: „Kérlek, várjál még, hallgass meg minket is!" Jürgenson felismerte négy éve halott édesanyja hangját. „Meggyőződtem arról, hogy a túlvilág olyan valóságos, mint a földi élet. Hidat verhetünk a mi világunk és a szellemvilág között. Engem választottak ki, hogy megkezdjem ennek a hídnak a felépítését" - jelentette ki a sikeres felvétel után.

Több kutató nem osztja Jürgenson véleményét. Szerintük a titokzatos hangok forrása, előidézője a felvételnél jelenlévők tudatalattija. A kutatók eddig még nem tudták megmagyarázni, hogy a tudatalatti miként hat a magnóra. Jürgenson további kísérleteiben részt vett Bjürkhem svéd parapszichológus és Anne Weisse, a svéd rádió munkatársa is. 1963-ban felvételeiket elküldték a freiburgi egyetemhez tartozó Pszichológiai és Pszichohigienes Határterületek Intézetnek. A luxemburgi rádió szombat esténként közvetítette a legérdekesebb felvételeket.

Konstantin Raudive, a túlvilági hangok másik ismert szakértője, 1909-ben Lettországban született. 22 éves korában vándorbotot vett a kezébe, Párizsban, Spanyolországban és Londonban tanult, majd 1944-ben Uppsalában telepedett le. A regényíró, műfordító és filozófus Raudive, akárcsak Jürgenson, véletlenül fedezte fel a titokzatos hangokat. 1964 végén éppen akkor kellett elmennie valahová, amikor egy magnófelvételt készített. Távozása előtt a magnót elfelejtette kikapcsolni. Amikor meghallgatta a felvételt, azt hitte, álmodik. A szalag elején felismerte halott édesanyja hangját. „- Koszti! Koszti! - kiáltotta az anya, aki életében így becézte a fiát. Raudive együttműködött Franz Seidl feltalálóval, a Bécsi Műszaki Főiskola mérnökével és Leo Schmidt svájci plébánossal. Seidl megszerkesztette és Raudivenak ajándékozta a psychophon nevű készüléket. Ez az érzékeny készülék megkönnyítette a titokzatos hangokkal való kapcsolatteremtést.


Túlvilági tabuk

Schmidt atya két hétig türelmesen várta az első üzenetet. A rejtélyes hangok megjutalmazták kitartását. A plébános 1976-ban bekövetkezett haláláig 12 500 német, latin, francia és angol nyelvű üzenetet rögzített magnószalagra. A több nyelvet ismerő Jürgenson és Raudive szintén felvett olyan üzeneteket, amelyekben különböző nyelvek szavai keverednek. A hangok gyakran beszélnek az imádkozás, a belső egyensúly fontosságáról. Egyesek boldogan mondják, hogy az örök fény birodalmában élnek, mások arról beszélnek, hogy a túlvilágon sem találták meg lelki nyugalmukat. Úgy tűnik, hogy a másvilágon is vannak tabutémák. - Erre a kérdésre nem válaszolhatunk - mondták a hangok időnként mentegetőzve a kíváncsi plébánosnak.

A titokzatos hangok jóslással is foglalkoznak. 1974. június 18-án egy angol híradástechnikai specialista a következő jóslatot vette fel: „Raudive, you man of oak tree, in grave with you!" (Raudive, tölgyember, sírba veled!). Három hónap múlva Raudive 63 éves korában váratlanul elhunyt. Raudive halála után kapcsolatba lépett néhány kutatóval a luxemburgi rádió különleges készülékekkel ellátott stúdiójában. Franciául fordult hozzájuk a következő üzenettel: „Egy nem anyagi valami, amit léleknek, szellemnek nevezhetek, soha nem semmisül meg... Az emberek életét beárnyékolja a halálfélelem. Nem a halál, hanem a betegség, a halál előtti szenvedés félelmetes. Drága barátaim! A halál véget vet földi kálváriátoknak, megnyitja az örökkévalóság, a szabadság felé vezető utat..."

A hangok szeretik a szabad frekvenciát

A titokzatos hangokkal nemcsak különleges képességű emberek teremthetnek kapcsolatot. Elegendő egy hagyományos mangó, egy érzékeny mikrofon, egy rádió és némi türelem ahhoz, hogy szalagunkon előbb-utóbb megszólaljon egy rejtélyes hang. Jürgenson három felvételi módszert ajánl azoknak, akik ilyen hangokkal szeretnék gazdagítani szalagtárukat.
1. Helyezzünk egy asztalra egy mikrofonnal összekapcsolt magnót. Üljünk egyedül vagy többen az asztal mellé. Beszéljünk nyugodtan valamiről. Tartsunk gyakran szüneteket és tegyünk fel kérdéseket. A felvétel leforgatásakor a hangok időnként kommentárokat fűznek beszélgetésünkhöz.
2. Egy magnetofont kapcsoljunk össze egy rádiókészülékkel. A rádióban két állomás között keressünk egy olyan hullámhosszt, amelyen csak háttérzaj hallatszik. Az eddigi megfigyelések szerint a titokzatos hangok gyakran küldenek üzeneteket szabad rádiófrekvenciákon.
3. Miután a rádiót beállítjuk a háttérzajt sugárzó frekvenciára, tegyünk a hangszórója elé egy mikrofonnal összekapcsolt magnót. Megtörténhet, hogy a felvétel lejátszásakor annyi hangot hallunk ahány sebességgel rendelkezik a magnónk. Például ha egy 9,5-ös sebességgel készített felvételt leforgatunk 4,75-ös és 19-es sebességgel, nem ugyanazt a hangot halljuk „dörmögve" vagy „nyávogva", hanem két különböző hangot. A titokzatos hangok vadászása mindenképpen hasznos időtöltés, ha idegen nyelvek tanulásával kötjük össze.

Egy ismerős közölte, hogy a túlvilági hangok többheti próbálkozás után sem tüntették ki bizalmukkal. A kísérleteket mégsem tartotta hiábavalónak, mert tanulni kezdte a francia és a német nyelvet, hogy megérthesse az esetleges francia és német nyelvű üzeneteket
 

 
Életem legjobb napja
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |