Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2018
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2018.06.30. 22:10
2018.06.30. 21:32
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
1.rész Pilot

~
-Az én nevem Rolanda és egy esti iskolába készülök épp beiratkozni. A szüleim mind azt várták, hogy pasi legyek, és csak pasi névvel készültek rám, aztán amikor kiderült, hogy lány leszek, hogy ne legyenek csalódottak, hozzátettek egy a betűt a kedvenc nevük végéhez és így lettem én... Én szeretem... A faszt, utálom. Mihánst lesz rá pénzem megváltoztatom...
~
(Rolanda megáll a hatalmas gótikus épület előtt, majd rápillant a hatalmas nagy ajtóra, lazán lenyomja a kilincset, és befele nyomja az ajtót, ami nem mozdul, ezért lefejeli azt. Majd egész testtel az ajtóhoz nyomul és szó szerint be esik az ajtón. A portásnő kedvesen nevetne felszólal a falból kivályt ablakon keresztül.)
Helga:Csak nem nehéz ez az ajtó?
Rolanda:De, igen az.
~
Rolanda: -Az ajtó olyan nehéz volt, mint a picsa. Nem tudom miért nem képesek mondjuk egy önnyílós ajtót csinálni, mint amilyen a Tescoban is van... Sokkal egyszerűbb lenne... De tényleg...
~
(Rolanda odalép a portás ablakhoz)
Rolanda:Segítene kérem?
Helga:Miben?
Rolanda:Az esti tagozatos, 9.-es osztályba szeretnék beiratkozni.
Helga:Elmegy egyenesen, elfodul jobbra, ott felmegy a lépcsőn, elfodul újra jobbra, aztán megint egyenesen megy és a 41-es ajtót keresve, megtalálja amit keres.
(Rolanda csak néz ki a fejéből, majd értetlen arccal, nagy levegőt vesz és megszólal)
Rolanda:Oké.
(A nő úgy tesz, ahogy a portás tanácsolja neki, majd eljut a 41-es feliratú ajtóhoz, kopog, dörömböl rajta, de senki, ezért visszamegy a portásnőhöz, aki ráordít)
Helga:A kurva életbe, nem igaz hogy nem sikerült?!
~
Rolanda:-Nem értem, hogy mire kellett ez a színjáték, az elején olyan kedves volt, most meg izomból nekemrontott... Ez nem normális... Majdnem bepisiltem... (belenéz a gatyájába)... Jólvan, nincs vész.
Viszont, miután sikeresen beiratkoztam a titkárnőnél, aki egy nagyon kedves és pozitív személyiség ... Najó valójában egy büdös kurva , de ez most nem fontos. Mivel a mai napon kezdődik az első óra is, 14:30-kor, ezért azonnal beülök az osztályomba, kíváncsi vagyok, hogy milyen osztálytársaim lesznek.
~
(Rolanda bekopog az ajtón)
~
Rolanda:-Pont a portához legközelebbi osztályban vannak a kilencedikesek, vagyis én is. (Portásnő a háttérből integet pszichopata mosollyal)...(Rolanda ijedten pillant a portásnőre)Tökre kikészít ez a nő...
~
(Rolanda belép a tanterembe, amely teljesen átlagos, székek, padok, tábla krétával, és persze az osztályfőnök, egy középmagas, kedves, szőke nő)
Rolanda:Jó napot, most iratkoztam be ide.
Andrea:Kilencedik osztály?
Rolanda:Igen.
Andrea:Foglaljon helyet.
Rolanda:Köszönöm.
(Rolanda a táblától nézve, a bal oldal leghátsó padjában foglal helyet)
(Leveszi táskáját, majd elővesz belőle egy füzetet és a tolltartóját, amely egy sárga henger, és a végén egy kacsa feje tartózkodik)
Andrea:-Ha már mindenki itt van egy gyors névsorolvasást szeretnék.
Andrea:-Anna
(Egy félig simára vasalt, félig rasztázott, vörös hajú, piercingekkel teli lány szólal fel,kissé mély, lassú, de határozott hangvétellel.
Anna:Jelen.
Andrea:-Tomi.
(Anna mellett helyet foglaló alacsony termetű, vékony testalkatú, Bakonyi tájszólással beszélő fiatalember szólal fel)
Tomi:Há jelén.
Andrea:-Rolanda.
Rolanda:Ó az én vagyok.
(Hirtelen hátrafodul egy kissé telt nő, kopaszra vágatott szőke hajával, trikójában, slampos nadrágjában, és rágóval a szájában fordul Rolanda felé.
Edina:Mi a fasz, Roland?
Rolanda:Rolanda.
Edina:Roland?
Rolanda:Ro-lan-da. A.
Edina:Jaaaa, azt hittem fiú vagy...
~
Edina:-Mivel lezbikus vagyok, szoktam meleg bárokba mászkálni meg mindenféle helyre a barátnőmmel, arrafelé nem gyakorik a transzik, meg a travik. Mondjuk ennek a csajnak a hangja olyan erotikus, hogy már bassza a fülemet... Most komolyan...
~
Rolanda:És te ki vagy?
Edina:Edina.
Rolanda:Lezbikus vagy?
Edina:Ja.
Rolanda:Az tök jó.
(A nő visszafordul majd a névsorolvasás folytatódik)
:-Kinga
(Most egy alacsony, hosszú, barna hajú, kedves lány szólal fel a Rolanda mellett álló padban ülve)
Kinga:Az én lennék, tudtommal.
(Kinga mosolyog)
:-Dániel.
(Egy középmagas, mackós, felzselézett hajú, Beckham majmolós pasit szólít fel a tanár, aki elveszett Kinga szemeiben.)
:-Dániel.
(A férfi hirtelen elkapja a fejét és felel)
Dániel:Itt vagyok.
~
Rolanda:-Ez a Dani,nem is olyan rossz pasi, sőt jó pasi.... rohadt jó pasi... ez nagyon jó pasi.... na mindegy... Szóval a lényeg, hogy előttem ül Edina, aztán egy paddal arrébb, de mellettem Kinga a középső sorban, és a Bal hátsó sorban, Kinga melletti padban, pedig Anna, padtársa pedig Tomi és Tomi előtt pedig Dani ül. Remélem érthető volt, mert akkor elmagyarázom még egyszer. Egyszer a nagyinak magyaráztam el, hogy miért nem lehet a macskákat az ölünkben ringatni, de mire a történet végétre értem volna, a macska már lefosta az otthonkáját... szomorú történet..
~
Edina:-Én már tavaly is idejártam.
Rolanda:És, hogy hogy nem sikerült, tovább lépni, tizedikbe?
Edina:Te biztos nem vagy travi?
(Rolanda értetlenül, kissé nyitott szájjal néz)
Rolanda:Nem.
Edina:Akkor jó.
Rolanda:És milyenek a tanárok?
Edina:A matek az szar, a törit az ofő tartja, szar, és a fizika a legszarabb, a kémia is egy...
Rolanda:Kitalálom szar.
Edina:Honnét tudtad?!
Rolanda:Ráhibáztam.
~
Anna:-Engem rohadtul nem érdekel ez az osztály, én azért jöttem, hogy letegyem az érettségit és egy tetkó boltot nyissak, nem ismerkedni jöttem. Már amúgy is elég depis helyzet, hogy az exemmel kell megosztanom a padomat, ettől a Dani gyerektől meg egyenesen okádnom kell, de úgyis megfojtom...
~
...
4.óra
...
(Egy rövid fejete hajú, gomba frizurás nő, szemüvegét tisztogatva lép be a terembe)
Réka:A németesek az 55-ös terembe menjenek fel, kérem. Az angolosok maradnak itt.
Rolanda:Hú milyen izgi, akkor én maradok.
(Edina megfogja a cuccát, majd nagy szemekkel Rolanda-ra néz, és kimegy az osztályból)
Réka:Jólvan, akkor ki az aki már jártas az angolban?
(Rolanda ugrálva felteszi a kezét)
(Mellette még Dani is, és egy összefont hosszú vöröshajú, a 40-es éveiben járó nő ,Anita))
~
Rolanda:-Ó, istenem, el sem hiszem, hogy Danival leszek egy csoportban, mármint, nem azért mert totál belezúgtam, meg tetszik nagyon, ugyan már, ne már, én nem vagyok ilyen, ha valaki ezt állítaná, ez nem is igaz.... na jó ez igaz...
~
(Dani, Audrey és Rolanda leülnek egy padhoz)
Réka:Jólvan a többiek jöjjenek ide előre, maguk hárman a leghátsó padba, önök már a haladó csoportba fognak tartozni. Ismerkedjenek addig össze.
Dániel:Hát én egy évig egy internacionális cégnél dolgoztam, vezetői pozícióban, egy utazási irodánál, aztán felköltöztem Pestre, aztán ide, aztán most itt vagyok, amikor az internacionális cégnél dolgoztam egy évig, sok mindent megtanultam az üzletről. Az az egy év amit az internacionális cégnél dolgoztam, mint vezető, valójában egy internacionális utazási iroda volt, de az az év amit enél az internacionális cégnél töltöttem tartalmas volt. Amúgy szeretek bulizni, meg imádom a zenét, ja és mondtam, hogy egy utazási irodánál dolgoztam, egy internacionálisnál, egy teljes évig.
(Rolanda elmélyülten néz)
Rolanda:Na ezt pipálja le valaki.
~
Rolanda:-Egész végig ezzel az internacionális szarral volt elfoglalva, ki a fene az az internacionálé. Ja, hogy az azt jelenti, hogy nemzetközi? Értem.... Na mindegy....Azért még jó pasi.... Még akkor is ha hülye mint a föld....
~
~
(Rolanda hazafelé sétál)
Rolanda:-A mai napom izgalomdús volt... Valójában egy rakás szar volt... Na mindegy, mivel csak Kedden meg Csütörtökön van ez a szar (Rolanda megint elneveti magát) bocsánat, de ez olyan vicces, mindig azt mondom, hogy szar... (Rolanda megkomolyodik) elnézést... Szóval legközelebb csak Kedden kell bemennem, ugyhogy kipihenem ezt a szart. A szarba már megint azt mondtam... picsába... szar... hát akkor legyen ennyi mára... szar...(Rolanda megint nevet)
~
 

 
Életem legjobb napja
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |