Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2018
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2018.06.30. 22:10
2018.06.30. 21:32
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A poltergeist-szelídítő lány

1965-ben Sao Paulo városától 352 kilométernyire található Jabuticabalban egy köztiszteletben álló katolikus család poltergeist-tevékenység áldozatává vált. Úgy kezdődött, hogy a semmiből kövek hullottak alá a házban, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy senki sem sérült meg komolyabban.

1965-ben Sao Paulo városától 352 kilométernyire található Jabuticabalban egy köztiszteletben álló katolikus család poltergeist-tevékenység áldozatává vált. Úgy kezdődött, hogy a semmiből kövek hullottak alá a házban, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy senki sem sérült meg komolyabban.
Egy helyi pap megkísérelte az ördögűzést, de nem járt sikerrel. Az egyik kíváncsi szomszéd, Joáo Volpe fogorvos, aki amatőr parakutatónak vallotta magát, felkereste a családot december 21-én, és felajánlotta a segítségét. Hamarosan rájött, hogy a különös események egy csendes lány, Maria José Ferreira körül fókuszálódnak, aki az egyik cseléd lánya volt.

Volpe úgy vélte, egy igazi médiummal van dolga, ezért szülői engedéllyel magához vette a lányt, és várta, hogy az ő házában is megismétlődjenek a poltergeist-jelenések. Pár napig nem történt semmi, de aztán egyszer csak kövek és tojások röppentek fel a földről, ha a lány elment mellettük. A kövek gyakran megtámadták az éppen jelen lévőket, és ez bizony komoly kockázatot jelentett, mivel az egyik kő az utólagos mérés szerint 3,7 kilót nyomott.

Maria lassanként hozzászokott a körülötte zajló eseményekhez, és ő volt a poltergeist-kutatás történetében az első személy, aki rávette az őt zaklató kopogó szellemet arra, hogy olykor kedveskedjen neki. Előfordult, hogy virágot vagy édességet kért tőle fennhangon, és a kívánt dolgok nemsokára feltűntek körülötte. Ezek nem a semmiből materializálódtak, mint egyes kövek, melyekkel a szellem előszeretettel dobálta a környezetében lévő embereket. A virágokat a kertből szakította a láthatatlan kéz, a sütiket pedig a konyhából csente.

Szelíd poltergeist?

Úgy látszott, a kopogó szellem kezd megszelídülni, és végképp a kislány szolgálatába áll. Ez azonban túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. A kísértet meggondolta magát, és óriási felfordulást okozott Volpe doktor házában. Csaknem három héten keresztül tányérok, kanalak és villák röpködtek a házban, majdnem kiszúrva az inas szemét. Az egyik, a helyéről felemelkedő virágváza nekivágódott Volpe feleségének, akinek könnyebben megsérült a karja. A bútorok is elmozdultak, a falból erőteljes kopogó hang hallatszott, és egy láthatatlan köröm az asztalt is összekarcolta. Az egyik megmagyarázhatatlan tombolás alkalmával a szellem az össze festményt lerángatta a falról és áthajigálta őket egy másik szobába.

Maria sem kerülhette el a szellem haragját, ugyanis egy idő elteltével ő maga vált annak céltáblájává. Többször megharapta szemtanúk előtt (ilyenkor a kislány testén a semmiből előtűnő harapásnyomok jelentek meg), pofonvágta, sérüléseket okozott neki. Egyszer egy széket, másszor egy szófát vágott hozzá. Állítólag megpróbálta meggyilkolni álmában a lányt: Maria arra ébredt, hogy nem kap levegőt, mert a szájára és az orrára egy rejtélyes erő két felfordított poharat szorít, amelyeket Volpe doktor csak nagy nehézségek árán tudott leszedni róla. Az egyre kegyetlenebbé váló poltergeist tűkkel szurkálta meg. Egyszer összesen 55-öt szúrt belé úgy, hogy mindre a fájdalmában kiáltozó lány harisnyája alatt találtak rá.

1966. március 14-én Maria az iskolában ebédelt éppen, amikor a ruhái hirtelen lángra kaptak. A többi gyerek sírva számolt be róla, hogy a tűz magától keletkezett és a kislány szoknyáján indult el felfelé. Ugyanaznap délután Volpéék házában is tűz ütött ki. A doktor elhatározta, hogy egy spiritiszta szövetséghez fordul segítségért, hogy megbékéltesse a szellemet. Kapcsolatba lépett Chico Xavierrel, az ismert brazil médiummal, aki a kislány jelenlétében megszólalt a poltergeist hangján: az állította, hogy Maria egy háromszáz évvel azelőtt élt boszorkány reinkarnációja, aki sok ember életét tönkretette, és ő, az egyik egykori áldozat, most elintézi, hogy mindenért megfizessen.

Volpe ezután visszavitte a lányt szüleihez, de a poltergeist kínzásai ettől sem szűntek meg. A szellem folyamatosan Maria nyomában volt, aki 1970-ben, végső elkeseredésében méregivással öngyilkosságot követett el. Vajon tényleg egy igazi szellem zaklatta a lányt, vagy kamaszkora után abbamaradtak volna a jelenségek, mint oly sok más, a tudatalattijával poltergeist-jelenségeket generáló lány esetében? Sajnos az igazságot már sohasem tudjuk meg.

 
Életem legjobb napja
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!