Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2018
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2019
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2018.06.30. 22:10
2018.06.30. 21:32
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
57.rész - Titkos vérvonalak

A Da Vinci-kód című könyv megjelenése nyomán sokak figyelemének került a homlokterébe a Szent Grál majd’ kétezer éves talánya, és ugyanígy ütött szeget a fejébe Jézus lehetséges leszármazottainak dilemmája. De vajon létezik ellen-vérvonal is? És ha igen, milyen veszélyeket rejteget?

A kíváncsi elmék olyannyira belefeledkeztek a nyilvánvalóan bizonyíthatatlan feltételezések és teóriák vitájába, hogy épp csak a leglényegesebb kérdést felejtették el feltenni: vajon létezik-e egy másik, a Grállal éppen ellenkező szándékokat zászlajára tűző úgynevezett ellen-vérvonal is? S ha igen, hogyan őrizhette meg évezredeken keresztül az inkognitóját? Legfőképpen pedig milyen veszélyekkel kell szembenéznünk egy ilyen lehetőség esetén?

A legfrissebb feltételezések szerint még mielőtt a keresztény vallás elindult volna, a Szent Grál már megjelent a Földön. Az a Szent Grál, mely nem szimplán egy kehely, még csak nem is egy ködös allegóriába burkolt titok, hanem egy nagy tisztaságú, nem evilági vérvonal.

Tisztázzuk is mindjárt, hogy mi köze van a Grálnak a vérhez

Nos, a vér az okkult filozófia szerint egy olyan közeg, mely a minden ember legbenső lényében munkálkodó „Isteni Én”, ha úgy tetszik, Szellem, avagy Lélek hordozója. Ez természetesen távolról sem jelenti azt, hogy egy mikroszkóp alatt analizálva valakinek a vérét, következtetni lehetne az Isteni Énjére. Cáfolhatatlan viszont, hogy a génjeikbe programozva különböző spirituális ideákat és erőket hordozunk, melyek a fürkésző anyagi szem számára ugyan láthatatlanok, ámbár meghatározó lelki faj-specifikumokat tartalmaznak. Az indigók és a kristálygyermekek különcsége, egyszersmind különlegessége is ezekben a lélekben hordozott és velük született minőségekben rejlenek.

Mindebből kiviláglik a lelki és a testi vérvonalak mibenléte a priori nem választható kategorikusan szét. Sőt egyre inkább bizonyítást nyer, hogy a test-lélek-szellem holisztikus szemléletmódja szerint egyáltalán nem tekinthető függetlennek a lelki hovatartozástól. De még mielőtt a fajelméletek sikamlós területére tévednénk, gyorsan leszögezem, hogy a vérvonal jellegzetessége nem annyira a lélekben és/vagy a testben érhető tetten, mint inkább a szellemiségben. Vagyis nem a külső fizikai megjelenés és az illető lelkiismerete alapján alakulnak ki a vérvonalak, hanem a szerint az erkölcsi, gondolkodásbeli és alapvető magatartásbeli sajátosságok alapján, melyeket mindannyian előző életeinkből hozunk magunkkal, és tudat alatt döntően befolyásolják értékítéletünket és döntéseinket.

Kódolt információk

Minden náció között találunk például ezoterikus beállítottságú és materialista embereket, azon belül is, kategóriákat vehetünk észre az irányultságaik tekintetében. Így például jól elkülöníthetők az erőszakmentesek a másokon átgázolóktól, a toleránsak a törtetőktől, a cezarománok az emancipáltaktól, az egyistenhívők a politeistáktól, és így tovább. De vajon, mi indítja el az egyik embert a béke, a másikat az önzőség irányába? Ki mire vevő? Amikor az ember egy szellemiség mellett dönt, akkor mi alapján hozza meg a döntését? Ki milyen életfilozófia felé vonzódik? Hát, éppen ezeknek a kérdéseknek a gyökerei fakadnak a vérvonal problematikájából.

Joggal vetődik fel a kérdés, hogy hogyan tud egy spirituális vérvonal „lejönni”, leszületni három térdimenziós testbe, mondjuk emberként? Nos, valahogy úgy lehet ezt elképzelni, mint ahogyan a genetikus számára a DNS-programozást azzal a különbséggel, hogy itt a Sors, vagy valamiféle felsőbbrendű intelligencia végzi el a műveletsort. Lényegében ehhez hasonlóan a különféle szellemiséget szolgáló vérvonalak emberi testekbe kerülnek be. Spirituális tulajdonságuk pedig abban rejlik, hogy amikor aktiválódnak, illetve kiütköznek, akkor érdekes módon különleges erőt, képességeket és tudást adhatnak birtokosaiknak. Így gyakorlatilag testekbe kódolhatók a szellemi ideák. A vérvonalak aztán apáról-fiúra szállhatnak, és dinasztiáról-dinasztiára továbbadódhatnak anélkül, hogy bármiféle lényegi változás keletkezne bennük.

Összeesküvés-elméletek

Mindezek tükrében a Grál a fajok békés egymás mellett élését és a másságot toleráló fejlődést hivatott képviselni elsődlegesen spirituális vonatkozások tekintetében. Ez a Grál impulzus veleje. Noha nyíltan ezt nem nyilatkoztatták ki az elmúlt kétezer esztendőben a képviselői, azért mindig ott álltak a különféle történelemformáló személyiségek mellett a Grál „lovagjai”, ha ugyan nem maguk az államférfiak voltak a vérvonal letéteményesei. Természetesen egyesek hajlamosak lehetnek ezek után összeesküvés-elméletet gyanítani a Grál vérvonala mögött, míg mások inkább kikarikírozzák és lejáratják azt. De melyik szervezet, párt vagy vallás nem „összeesküvés” abban az értelemben, hogy rendelkezik alapelvekkel és célokkal, melyeket a tagoknak el kell fogadnia, mint ahogy a belső szabályzat ellen vétőket is kizárják? Az összeesküvés mindig nézőpont kérdése, mint ahogy az ellenség is a háborúban. Roppant misztikus egy-egy vérvonal históriáját kutatni, mivel az ember láthatatlan falakba és titkokba botlik, sőt nem mindig lehet egyértelműen meghatározni cselekedeteik indítékait. Racionálisan gondolkodva, beláthatatlan szövevény a vérvonalak világa és hatalmas láncreakciók kiindulópontja. Ez utóbbi jelenség a lavina-szindrómáról, melyet egyetlen piciny hógolyó megindítása produkál. Éppen ezzel operáltak a másik oldalon, a Grállal szemben létrejövő vérvonalban. Nézzük, hogyan!

A Feketevérűek színrelépése

Elképzelésem szerint évezredekkel ezelőtt titokban a Földre érkezett egy másik vérvonal is, a „fekete vérűeké”, amit nyugodtan definiálhatunk a Szent Grál ellenlábasaként. Ez még jóval Krisztus előtt történt. Míg a Grálnak az igazi gondolkodás elterjesztése lett volna a feladata, addig a fekete vérűek az ördög eszközeit – pénzt, korrupciót, intrikát, ellenségeskedést, kételyt – használva rombolták a Grál művét. A Feketevérűek úgy harcoltak, hogy hamis eszméket és az emberi egót kihasználva az elmére hatottak: elültették az akkor még tiszta világi és egyházi vezetők fejében a pénz szeretetét. Ezért már elég hamar letértek az önzetlenség igaz útjáról a mindenkori vezetők. A Feketevérűek a mágia kellékeit bevetve mindig olyan eszközöket adtak a világnak, mely hatalmukat erősíti, a népet pedig butaságba dönti. De miért éri ez meg nekik? Talán a hatalomért, talán az irányításért, esetleg másért. A válasz látszólag evidens. Szerintem az emberek úgy lettek teremtve, hogy energiáik ősközpontúak legyenek. Ez annyit tesz, hogy a test durva energiából áll, amely különböző fizikai érzékszervekkel van ellátva, s azt hét, egyre finomodó energiaburok veszi körül. Ezek sokkal finomabb, pontosabb érzékszervekkel bírnak és csakis az igazi ezotéria tanainak ismeretében fejlődnek. Ezt tudván, a Feketevérűek elültették a nagy egyházban az ezotéria üldözésének gondolatát, majd a boszorkányégetés és az eretnekség eszméit felhasználva a kor leghíresebb ezoterikusait szinte mind kiirtva, lehelyezték az igazi tudást nélkülöző állapotok alapjait, melyek egy durva fizikai világ felé mutattak. Ügyeskedve elérték, hogy az általuk kreált vallások és hiedelmek legyenek a legelterjedtebbek, s hogy hírmondója se maradjon bennük az igazi tudásnak.

Egy idő múlva különböző szabadgondolkodású szervezetek alakultak titokban. E szervezetek csakhamar veszélyeztették a butítást, ezért jött az ipari forradalom. Az emberiség fejlődési útját ráterelték egy technicista nyomvonalra, de ezt nem mások fejlődéséért tették – bár ezt könnyű volt elhitetniük –, hanem hogy minél jobban az anyaghoz kössék az emberek tudatát, gondolkodását és hitét. Ezt hívják materializmusnak. Szerintem az 1600-as években Anglia olyannyira elmaradott volt, hogy arrafelé nem ismerték sem a kést, sem a villát, de még a teát sem, hogy a higiéniai viszonyokat már ne is firtassam. Azután egyik napról a másikra olyan technikai virágzás indult meg, ami magától nem alakulhatott volna ki ilyen gyorsan, ha jól belegondolunk. Kr.u. 1600-ig teljes csend honol az emberi civilizációban, majd egyszer csak minden ott állt készen: gőzhajó, gőzmozdony, tengeralattjáró, repülő masina. Mindent feltaláltak röpke néhány évtized alatt. Egyszeriben csupa olyan eszköz vette körül az embert, amelyek mind a fizikai érzékszerveket voltak hivatottak kielégíteni. Vajon célt értek ezek a vívmányok? Igen.

Az emberek elfelejtették, hogy van szellemük és lelkük. Ezzel sokat nyertek a fekete vérűek, hiszen amiben nem hisz az ember, azt nem is akarja fejleszteni. Közben aztán jött a mozgófilm, a mozi, a rádió, a tévé, melyek egyre több érzékszervet foglalnak le, azaz arra csábítják az embert, hogy ha netán akad egy kis ideje, azt ne elcsendesedéssel és gondolkozással töltse, hanem a tévét nézve, álmokat szőve élje fejletlen életét.

Bizony a dolgokat alaposabban megvizsgálva láthatjuk, hogy még az érzékszerveink is ellustultak a 21. század hajnalára: sok dolgot meg sem kívánunk tapasztalni, inkább elmegyünk a moziba és megéljük azon keresztül. Az emberek figyelmét úgyszólván megbűvölték. Régen az ember a világ nyújtotta információkat feldolgozta, s a szerint élt, így vált bölccsé; a világtól, az élettől tanult. Ma az ember nem lehet bölcs: annyi információ veszi körül, hogy képtelenség számára feldolgozni. Ha beírsz a webkeresőbe egy kulcsszót, például: UFO, akkor megjelenik körülbelül 525 ezer weboldal, és ezek csupán a magyarországiak. Kérdezem én, mikor tud az ember ennyi információt egyáltalán elolvasni, és hogyan képes kiszűrni közülük, hogy melyik helytálló és melyik nem? Mindent egybevetve mára az ember teljesen érzéketlenné és függővé vált. Ezzel győzték le az embert a Feketevérűek.
 

 
Életem legjobb napja
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |